PEMA robottihitsausasema Siirtoruuville

Siirtoruuvi saa uuden PEMA robottiaseman tuotantoa tehostamaan. Robottihitsausasema sisältää parametrisen PEMA WeldControl 300 OFFLINE käyttöjärjestelmän sekä CellControl 700 soluohjaimen. Siirtoruuvin asema toteutetaan lattiaratarakenteena sekä 10,000kg pyörähdyskappaleen käsittelykapasiteetilla.

Samaan konserniin kanssamme kuuluva Lehtosen Konepaja saa samassa toimituksessa myös oman hitsausaseman. Lehtosen Konepajalla laajennetaan tuotantoa ja uusi levy- ja hitsaushalli on valmistumassa. Uuden hallin nostokorkeus tulee olemaan 10,2 metriä ja nostokapasiteetista vastaa Satateräksen 2x10t ja 2x30t siltanosturit sekä useat kääntöpuominosturit, yhteensä nostokapasiteettia on 100t. Halli tullaan varustamaan PEMA robottihitsausasemalla.

Innovatiivisen ohjelmointiteknologian ansiosta, robotti on nopeasti uudelleenohjelmoitavissa ja vaihtelevien työkappaleiden valmistus on tehokasta. Pemamekin hitsausautomaatioratkaisut lisäävät merkittävästi yritysten kilpailukykyä. Robottiasemat parantavat etenkin yksittäiskappaleiden tuotantokapasiteettia mm. nopean ohjelmoinnin ansiosta, vähentävät manuaalihitsauksen tarvetta sekä lisäävät huomattavasti työturvallisuutta ja -ergonomiaa.

Robottiasemien toimitus on kesällä 2017 sekä käyttöönotto syksyn 2017 aikana.

Lue Pemamekin tiedote hankinnasta
Tutustu Pemamekkiin

 

Scroll Up