Suunnittelu ja tuotanto

SIIRTORUUVI_tuotanto

Suunnittelun kulmakivi on asiakkaan prosessin ja arvoketjun ymmärtäminen, oikeasti.
Perusteellisen taustatyön jälkeen tuloksena on toimiva ja luotettava tuote asiakkaan prosessiin.

Näin me sen Siirtoruuvissa teemme:
1) Perehdymme asiakkaan materiaalivirtaan ja kokonaisprosessiin.
2) Kysymme ja arvioimme erilaisia tekijöitä avoimesti sparraten
3) Saatujen tietojen ja aiemman, laajan osaamisemme perusteella teemme esityksen
4) Projekti ja tarjous käydään asiakkaan kanssa läpi
5) Asiakkaalle toimitetaan kuljetinratkaisu, joka toimii luotettavasti

Valmistamiemme tuotteiden elinkaari on pitkä. Asiakkaan materiaalivirran ja kokonaisprosessin ymmärtäminen tuo etua ja osaamista. Osaamme valita oikeat materiaalit, vahvuudet ja muut ominaisuudet. Kestävyys ja luotettavuus perustuvat asiakaslähtöisyyteen, mittatarkkuuteen, jatkuvaan kontrolliin ja korkean laadun ylläpitoon. Kaikki ruuvikuljettimet testataan ja koekäytetään.

Valmistuksen ytimessä on ruuvien toimintavarmuus, siten mahdollistuu luotettava ja kestävä käyttöikä. Hallitsematon seisokki tai materiaalivirran häiriöt tuotantoprosessissa ja materiaalivirrassa ovat tekijöitä jotka me haluamme auttaa välttämään.

Ruuvikuljetin eli fyysinen tuote suunnitellaan 3D-tekniikalla. 3D -tekniikka mahdollistaa erilaisia simulointeja ja optimaalisen ratkaisun. Käyttämämme 3D suunnitteluautomaatio mahdollistaa tehokkaan työskentelyn. Standardoidut perusratkaisut, modulaarisuus ja automaation hyödyntäminen nopeuttavat läpimenoa, lyhentävät toimitusaikoja ja parantavat kustannustehokkuutta. Jokainen suunnittelemamme ruuvikuljetin on yksilöity kokonaisuus, josta vastaa suunnittelijamme henkilökohtaisesti.

Käytämme valmistusmateriaaleina hiiliteräslaatuja, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä sekä useimpia erikoisseosteräksiä. Käyttämiämme teräslaatuja ovat esim: S335, Hardox 400, EN-1.4307, EN-1.4404, EN-1.4462, EN-1.4162, EN-1.4410, EN-1.4571, SMO254.

Lujatekoisilla ja luotettavilla tuotteillamme on pitkä käyttöikä ja alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset. Valmistamme kuljettimia myös ATEX tilaluokkaan 21 ja 22.

Scroll Up