siirtoruuvi-kuljetinruuvit-kuljettimet-elinkaarikustannukset

18.8.2016

Mitä ruuvikuljetin maksaa? Riippuu näistä kolmesta tekijästä.

Me ruuvikuljettimien valmistajat emme pääse hinnoittelussa helpolla: hinta kun ei määräydy yksinkertaisesti pituuden ja kapasiteetin mukaan. Kun ruuvisiirrin pystyy tekemään paljon muutakin kuin vain siirtämään materiaaleja, ostajan kannattaa keskittyä prosessien tehokkuuden optimointiin ja siirtoratkaisun koko elinkaaren kokonaiskustannuksiin. 

Lue lisää
siirtoruuvi-kuljetinruuvit-kuljettimet-tuotantostrategia

24.8.2016

Johtajan toiveet: joustavuus ja toimivuus pitkälle tulevaisuuteen

Tuotantostrategia on pitkälti matematiikkaa. Elinkaarikustannukset ja monet niihin vaikuttavat tekijät pilkulleen kohdallaan samassa laskelmassa on kaikkea muuta kuin helppo tehtävä, oli kyse siirtoratkaisuista tai mistä tahansa muusta investoinnista.

Lue lisää

8.9.2016

Siirtoruuvin historian suurin ruuvikuljetin matkalla Brasiliaan

Siirtoruuvin suunnittelijat ja tuotanto-osaajat ovat olleet viime kuukausina poikkeuksellisen kovassa vauhdissa. Työn alla on ollut useampikin harvinaisen vaativa projekti, joukossa myös koko Siirtoruuvin historian suurin ruuvisiirrin.

Lue lisää

10.8.2016

Ruuvikuljetin tekee enemmän kuin osasit arvata

"Ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä", tietää vanha sanonta.  Eihän ruuvikuljetin tai ruuvisiirrin suinkaan paha nimi ole, mutta ei valitettavasti aivan ongelmatonkaan: se luo turhan rajoittuneen mielikuvan. Todellisuudessa ruuvisiirtimestä on moneen muuhunkin kuin materiaalin siirtämiseen. 

Lue lisää
siirtoruuvi-kuljetinruuvit-kuljettimet-ennakoiva-huolto

5.8.2016

Ruuvisiirrin ja huolto, hyvät kaverit

Ruuvikuljetin eroaa huollon ja ylläpidon osalta melko paljon useimmista muista teollisuudessa käytetyistä kuljetintyypeistä: yksinkertaisuutensa ansiosta se on poikkeuksellisen toimintavarma.

Lue lisää
siirtoruuvi-new-website-opened-siirtoruuvi

2.9.2016

Uusi siirtoruuvi saitti avattu

Valmista: Uusi Siirtoruuvin verkkosivu ja blogi on avattu, mukana runsaasti uutta materiaalia ja näkemystä, aiheina mm. prosessisuunnittelu, tuotantostrategia ja ennakoiva huolto. Toivottavasti sisällöstä on hyötyä ja iloa!

Lue lisää

Ota yhteys

Siirtoruuvi Oy

Pajatie 2-6
21870 Riihikoski

Soita meille

Puh. 02 4864 960

Lähetä viesti

 


Yhteistyössä

Lehtosen Konepaja

Scroll Up